Nejnovější recenze ze sekce Florbalové čepele
- Excellent concavity
- Very good rigidity
- rychlý nákup z domova
Všechno super, recenze byly pravdivé.
- Nej, nej, čepel!
super věc
Zatím 4 góly v turnajích a několik asistencí (během 14 dnů).
Oproti Q2 je o něco tvrdší.
- SUPER
- Velmi příjemná sehrávka
- Pro střelbu tahem jsem musel trochu přihnout špičku
- levné, ale kvalitní pádlo, plně dostačující pro mé potřeby
- Provedení.
- Dobře v ní sedí míček, dobře se vodí i střílí.
- Toto je už třetí čepel, první dosluhuje už je s ní hrána třetí sezona, po pár měsících se u ní objevila prasklinyv místě nasazení na holi nad čelním šroubkem (od šroubku nahoru) tuto jsem zatavil a bylo po problému. Po dvou letech jsem na holi vyměnil omotávku. Přibližně ve stejnou dobu prasklo jedno z vertikálních žeber v čepeli cca uprostřed čepele, opět jsem to zatavil, ale vzhledem k nárazům při střelbě to praská cca každý druhý trénink (na zápasy používá druhou zakoupenou nedávno jako kompletní hůl) .
- A jelikož se před pár dny objevila navíc ještě deformace u dvou dalších vertikálních žeber v přední části té vyspravovávané ćepele, přistoupil jsem na zakoupení už třetí tentokrát samotnou čepel, když má syn již dvě hole, bude je moci střídat jednu na zápasy a druhou na tréninky.
Suma sumárum, je to jen kousky plastu tak proč se prodávají za tak šílenou cenu !
Nejlepší čepel, kterou jsem měl.
Salming Sniper ProLite tvrdá levá
Přidáno: 21. listopadu 2016
(naposledy upraveno 27. listopadu 2016)
Zakoupeno v Jednadvacitka.cz
- Výborné vedení míčků.
- Všechno
Nejlepší čepel co jsem kdy měl :)
- Pevná čepel pro tvrdé střely.
- Dobrá práce s míčkem.
- Nutno být zvyklý na tvrdší čepel.
- Díky velkému vykrojení a hodně tvarované špici je skvělá k vedení míčku a střele tahem
- Pro technicky slabší hráče ze začátku problém se střelou příklepem
Výborná čepel, obzvlášť ke střelám tahem a vedení míčku/kličkám a soubojům jeden na jednoho. Ze začátku problém se střelou příklepem, jelikož je hodně podesknutá a míček létá hodně vysoko.
opakovaná volba
- Prostě čepel - zatím drží.
Prostě čepel - zatím drží.
super
vyhovuje
good
Zobrazuji 61 - 80 ze 110 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6 Další »