Nejnovější recenze ze sekce Florbalové čepele
- čepel vhodná pro hráče, kteří si rádi hrají s balonkem, dělají rádi kličky a rádi střílí tahem.
Čepel vhodná pro hráče, kteří si rádi hrají s balonkem, dělají rádi kličky a rádi střílí tahem. Tyto zmíněné vlastnosti jsou dány materiálem (PP), konkávností (vybráním) a zahnutím.
- Zahnutie
- Tvrdosť
- Odolnosť
- Príjemný dizajn
Túto čepel používam už takmer 4 roky, zlomili sa mi zatiaľ dve, odolnosť je teda celkom dobrá (nie, že by to bol hlavný atribút výberu), veľmi dobre sa s ňou striela zápästím, je príjemne zahnutá a ani raz som zahnutie nemusel po kúpe upravovať.
Ideální pro obránce zvykleho nahrávat místo střelby.
super kvalita
Syn byl spokojen nejen s provedením, ale i s funkčností.
- čepel při prvním tréninku praskla v oblastí žebrování
- kvalitní
- Univerzalni cepel
- Skvela strela tahem
Zone Hyper levá tvrdá
Přidáno: 4. listopadu 2018
(naposledy upraveno 4. listopadu 2018)
Zakoupeno v Florbal.com
Vybrali jsme stejnou, jako byla původní. Funguje.
- Svěle vede míček, parádní střela zahem tak i příklepem.
- Mám pocit že mě o balónek nikdo neobere.
Čepel salming Hawk spknila to co jsem očekával. Je daleko lepší než jsem čekal. Vřele doporučuji.
- Vynikající kontrola míčku na špičce čepele, vynikající na střely tahem
- Horší na nahrávky, nižší odolnost, odrovnám tak 2 za rok.
Výborná freestyle čepel pro technické hráče
- Třela tahem a příklep.
- Asi nejlepší čepel od Unihocu
- Kvalita excelentní
spolehlivé
Vnuk řekl, že čepel je výborná. Přišly mi černé míčky a myslím si, že jsem měla objednané modré. Vnukovi to nevadilo, i když modré by byly lepší.
- Bez problémů.
- Tato čepel může sloužit na freestyle a zároveň si zachovává i vlastnosti klasické čepele.
Jde o čepel, která má být freestylová, ale aby sloužila přímo pro freestylové triky, je nutné ji vhodně natvarovat. Po natvarování může sloužit podobně jako ultra freestylová čepel Unihoc EVO3 HOOK. I po natvarování se s ní dá hrát i docela normální florbal a na první pohled ani není poznat, že je upravená. Oproti Unihoc EVO3 HOOK se s ní lépe střílí tahem i golfem; příklep také není špatný. Zkrátka tato čepel může sloužit na freestyle a zároveň si zachovává i vlastnosti klasické čepele. Je tudíž vhodná pro hráče, který hraje způsobem techniky klasické čepele a čas od času udělá nějaký zorro trik nebo jiný freestylový prvek.
- Kvalita a tvrdost produktu. A ze velmi příznivou cenu
- Kvalita.
Zobrazuji 41 - 60 ze 110 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...6 Další »