Nejnovější recenze ze sekce Florbalové čepele
- rychlost, komunikace
spokojenost
nejlepší čepel co jsem kdy měl. Velmi se vydařila ;)
- Supr obchod
Jsem spokojena dobra cena rychle vyřizení.
je vynikající
- cena, kvalitní materiál
Hodí se na hůl, kterou již mám.
- střely lítaji skoro samy vzduchem
doporučuji jak pro střelce (střely lítaji skoro samy vzduchem) tak pro obránce.
mám ji už rok a jediné co s ní je je jen to že je trochu poškrábaná, ale důležité je to že se nezlomila
- levné
- poměr cena / výkon
Náhradní díl
- Super lopata za pár kaček
OK
- ff
- ff
ff
Potřebuji ho!! :D
- dobra odozva, rychla cepel
- dost nepresna a dviha strelu, az prilis
cakal som presnejsiu cepel, hlavne na strelu priklepom..je idealna na strelu zapastim
- Dobrý backhand
- Optimální tvrdost
- Z mé zkušenosti:
- Špatné sžití s čepelí i po roce intenzivního hraní
- Chabá kontrola míčku při střele (jak tahem, tak příklepem)
- Velmi špatné zvedání míčku při ,,dlouhých míčích" (potřebujete nahrát přes celou herní plochu, ale míček vám nedoletí dále, než za půlicí čáru)
Tuto čepel bych po roce hraní (dostal jsem jí darem) nedoporučil pro její špatné vlastnosti kontroly míčku hlavně při střelách. Také se obrousila spodní hrana, ale to je částečně tím, že občas trénuji na zámkové dlažbě. Střely příklepem jsem se s ní naučil až po cca 10 měsících, což je opravdu dlouhá doba. Pro srovnání - u Salmingu 3X mi to trvalo zhruba týden. V poměru cena/užitná hodnota tedy podle mne dopadá velice špatně.
cena,kvalita
- Všude píší, že je měkká a lehká mě se zdá naopak moc pevná.Předností je asi rychlost, ale pro mě až moc rychlá.
- Nepřesná střela a moc zvedá
Nesplnila moje očekávání. Po dvou měsících hraní se vracím zpět k čepeli Exel.
jeste mi nedorazila
- přilnavost, ovládání míčku, třelba tahem
- trochu horší střelba příklepem
hledal jsem čepel pro dobré ovládání mičku a hlavně pro střelbu tahem a tato čepel oboje splňuje na 100 procent
- Dobrá čepel,flex
- Žádné
- Trochu je těžká
Nejlepší
- Dobrá kontrola míčku
- Tvrdost
- Dost rychle se opotřebovává
Pokud si rádi hrajete s míčkem a střílíte většinou tahem, je to ideální čepel pro vás. Ovšem i na střelu příklepem není o moc horší a je velmi rychlá a dost přesná. Je dosti vyhloubená pro skvělou kontrolu míčku a nemusíte čepel skoro vůbec zahýbat. Pokud hrajete florbal závodně, budete si muset čepele za sezónu koupit alespoň dvě a poté se to prodraží. Tato bílá čepel je ze všech nejtvrdší a hodí se především pro obránce, ale také se tak rychle neopotřebuje jako např. modrá. Čepel si ale kupte, jen pokud máte i tyčku exel, jinak budete muset navrtávat nové díry a hokejka už nebude tak pevná. Čepel je také dosti podobná čepeli od firmy unihoc. Takže se můžete rozhodnout podle toho jakou máte zrovna tyč.
- Zahnutí a vyhnutí čepele
- Možná až moc vysoké vyosení = hodně zvedá
Myslím že to je čepel nad kterou byste měli zauvažovat, je skvělá jak na střely příklepem tak na střely tahem, možná nebudete zvyklí na tak velké vyosení, hodně zvedá a mířit s ní dá na začátku taky trochu práce.
Je tato hokejka dobrá na freestyle??
Zobrazuji 1 - 20 ze 20 recenzí